Vanuit de gemeenschappelijke liefde voor het Friese paard hebben Mirella van Leeuwen en Annelou de Man de handen ineengeslagen. Met als doel om platform te ontwikkelen waar verkopers en kopers van Friese veulens elkaar kunnen vinden. Kwaliteit, transparantie en service staat voorop bij het duo.

Annelou de Man

‘’In mijn leven draait het om paarden. Al jarenlang houd ik me bezig met het organiseren van veilingen. Ik vind het echt een uitdaging om het perfecte paard of veulen te zoeken voor een klant. De markt verandert snel en ik schakel graag mee met nieuwe (online) marketingtechnieken of manieren om een potentiële koper nog betere informatie te geven over de veilingveulens. Die passie voor paarden is thuis ontstaan. Ik breng met veel plezier onze Friese- en warmbloedpaarden uit op wedstrijd. ‘’

Via annelou@excelfriesianauction.com
of bel haar op 06-21 29 31 20. Annelou kan alles vertellen over de marketing en aankoop van een veulen.

 

Mirella van Leeuwen

’Sinds mijn jeugd heb ik passie voor het Friese Paard. Het prettige karakter en de prachtige verschijning spreekt me enorm aan. Ook heb ik een passie voor event organisatie. Specifiek dieren en hippische evenementen zijn mijn specialiteit, waarbij kwaliteit, service en educatie voor mij hoog in het vaandel staan. Ik krijg energie van heerlijk buitenrijden met mijn Friese merrie en samenwerken met enthousiaste professionals. En ik hoop zelf een veulen te gaan fokken dat gaat shinen op onze veiling!”

 

Via mirella@excelfriesianauction.com
of bel haar op 06-18 33 77 18. Mirella kan alles vertellen over de organisatie, selectie en verkoop.

× Contact us!